Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Globabot Shenzhen, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις του έξυπνου εγχώριου καθαρού ρομπότ και της ηλεκτρικής σκούπας.

 

Το Globabot είναι επαγγελματικός κατασκευαστής για την οικιακή καθαρή συσκευή. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ, καθαρότερο, υγρό ξηρό πλυντήριο πατωμάτων παραθύρων ρομπότ, κολλά την ηλεκτρική σκούπα και το καθαρίζοντας ρομπότ κ.λπ. ηλιακών πλαισίων.


Το Globabot διαμορφώνεται από μια εκτενή ομάδα των επαγγελματιών που είναι εμπαθείς για τη ρομποτική και το AI.


εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ISO9001 και είναι δεσμευμένος να παρέχει υψηλό - καθαρά ρομπότ ποιοτικών έξυπνα σπιτιών σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση χωρίς συμβιβασμό της υπηρεσίας.

 

τα προϊόντα μας εξάγουν σε όλο τον κόσμο, όπως η Γερμανία, το UK, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, τη Μέση Ανατολή κ.λπ., και έχουμε συνεργαστεί με πολλές μεγάλες διάσημες επιχειρήσεις. τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από GS, CE, CB, RoHS, FCC.


Το Globabot είναι βασισμένο στην Κίνα και εξυπηρετεί τον κόσμο!

 

Ιστορία

Πέντε πριν από χρόνια, ευφυής Co. τεχνολογίας Shenzhen Globabot, ΕΠΕ είναι νέα επιχείρηση, αλλά οι ομάδες τους είναι όλες από τις γνωστές επιχειρήσεις στον τομέα του καθαρισμού των συσκευών, με περισσότερο από την εμπειρία Ε&Α 10years, που βρίσκεται σε Shenzhen. Αυτό είναι μια βάση των ηλεκτρονικών προϊόντων και των έξυπνων συσκευών. Η καθιέρωση της νέας επιχείρησης φέρνει περισσότερες ευκαιρίες και τις ευκαιρίες για την επιχείρηση να αναπτυχτεί.
Η επιχείρηση τοποθετείται για την υγιή και σταθερή ανάπτυξη, και τα προϊόντα του τοποθετούνται για το καθαρίζοντας ρομπότ παραθύρων, το κενό καθαρίζοντας ρομπότ και την ηλεκτρική σκούπα.


το 2019, η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια σταθερή ομάδα Ε&Α και την ομάδα πωλήσεων, και άρχισε να αναπτύσσει τον ευφυή ψεκασμό νερού και το καθαρίζοντας ρομπότ παραθύρων, το συλλέγοντας και σκουπίζοντας ρομπότ σκόνης και το πλυντήριο πατωμάτων, με μια απόδοση πωλήσεων περίπου των ΗΠΑ $5 εκατομμύρια.


το 2020 είναι ένα προκλητικό έτος. Ο ερχομός της επιδημίας φέρνει και τις ευκαιρίες και τους κινδύνους. Φέτος, ο αριθμός διαταγών έχει αυξηθεί αισθητά, ενώ η έρευνα και η ανάπτυξή μας δεν έχουν παλινδρομήσει. Το καθαρίζοντας ρομπότ παραθύρων ψεκασμού νερού και η συλλογή σκόνης και το σκουπίζοντας ρομπότ έχουν μπει σε την αγορά, και η απόδοση πωλήσεων έχει φθάσει για τις ΗΠΑ σε $10 εκατομμύρια.


το 2021 είναι ένα έτος σταθερής αύξησης. Η λίστα του πλυντηρίου πατωμάτων της επιχείρησης έχει γίνει ένα καυτό στοιχείο, και έχει λάβει τις διαταγές από πολλούς ξένους πελάτες. Είναι ένα έτος συνεχούς αύξησης για μας. Η απόδοση πωλήσεων έφθασε για τις ΗΠΑ σε $14 εκατομμύρια.


το 2022 είναι ένα εξαιρετικό έτος. Οι διαταγές πελατών για τα συμβατικά προϊόντα έχουν μειωθεί λίγο, αλλά έχουμε αναπτύξει τα πλυντήρια υφασμάτων και τις ηλεκτρικές σκούπες κατοικίδιων ζώων, και έχουμε αρχίσει να επεκτείνουμε τις πωλήσεις των εμπορικών καθαρίζοντας ρομπότ. Η δύναμη Ε&Α της επιχείρησης είναι πολύ καλή. Η άφιξη των νέων προϊόντων έχει φέρει την ελπίδα στην ομάδα πωλήσεων. Ο όγκος πωλήσεων έχει αυξήσει πολύ, και η απόδοση πωλήσεων έχει φθάσει σε περίπου 15 εκατομμύριο δολάρια.


το 2023 είναι ένα σύνολο έτους περισσότερων ευκαιριών. Το Globalbot θα συνεχίσει να αναπτύσσει περισσότερα καλά προϊόντα, να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες και να γίνεται ισχυρότερο με τους πελάτες.


Ο στόχος μας: Αναπτύξτε περισσότερων και τα καλύτερα προϊόντα

Το όραμά μας: Έξυπνη home*Enjoy ζωή

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

 

 

 

 

Υπηρεσία

Ευφυής Co. τεχνολογίας Globabot Shenzhen, ΕΠΕ υπηρεσία ανεφοδιασμού OEM&ODM, υποδοχή σε οποιοδήποτε πελάτη τύπων

η συνεργασία .let εμείς κερδίζει και κερδίζει.  Οποιαδήποτε ανάγκη παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με.

 

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

Η ομάδα μας

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Globabot Shenzhen, ΕΠΕ είναι νέα και ενεργητική ομάδα. Εργαζόμαστε μαζί

κάνετε τα καλά προϊόντα και παρέχετε την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες για τους κοινούς στόχους.

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. David
Τηλ.: : +8615038136165
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)